HOME
3H2
4HA1
4HA2
4HB2
5HA2
5HB1
5HB2
Jaaragenda
Rekenmachine
PTA 4H
PTA 5H
Pr.opdr. 4H
Webquests
Pr.opdr.
PWS 
Geschiedenis
Wiskunde
Links Wiskunde
De TAS
 

Richt je kamer in

naar eigen keuze! 

Inleiding

Jij en je twee partners zijn voor de duur van deze webquest broers en zussen.

Jullie ouders hebben net een nieuw huis gekocht en jullie krijgen 9000 euro (d.w.z. 3000 euro per persoon) om je eigen kamer in te richten, precies zoals je het zelf wilt hebben naar eigen smaak. Alle wat je koopt moet via Internet besteld worden.

Jouw taak is om een budget op te stellen om zoveel mogelijk van deze 3000 euro p.p te besteden en ook zo goed mogelijk.

Taak

Om zo efficiŽnt en zo goed mogelijk je inkopen vast te stellen Is het van belang te bepalen waar je interesses liggen, wat je hobby's zijn e.d.
Als je bijvoorbeeld van postzegels verzamelen houdt, moet je denken aan de aanschaf van postzegelalbums e.d.   

Ieder lid van jullie groepje maakt een spreadsheet met alle zaken die je wilt aanschaffen voor je kamer om je daar zo goed mogelijk thuis te voelen en je interesses te kunnen uitleven. In dat spreadsheet moet elk voorwerp dat je gaat aanschaffen opgenomen worden, de prijs daarvan en de website waar je het kunt kopen.

Ieder lid van jullie groepje moet een tekst schrijven bij zijn/haar spreadsheet, waarin hij toelicht waarom hij de genoemde artikelen koopt en waarom hij de genoemde Internetwinkel heeft uitgezocht.

Ten slotte moet er van de drie afzonderlijke keuzes een compleet werkstuk gemaakt worden. Hoe je dat gaat presenteren mag je zelf bepalen (Powerpoint, schriftelijk werkstuk, website, ...)

 

Bronnen

Er zijn heel wat winkels op Internet. Hieronder worden wat overzichtsites genoemd, maar je mag natuurlijk zelf ook andere kiezen. Zorg dan wel voor een duidelijke bronvermelding.

http://winkel.overzicht.nl/

http://winkel.startkabel.nl/

http://www.dewinkel.nl/

http://winkel.start.nu/